× For help and support with ALLBenchmark in general

file Question My results have all dissapeared from the boards?

7 years 4 months ago #127 by stewart sanderson
Hi Guys,
Registered the advanced version today and have been benching it all afternoon and just noticed my results have gone from the leaderboards.
Can anyone look into it please?
The following user(s) said Thank You: Michal 'bonzaj' Staniszewski

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 4 months ago #129 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi Stewart!

Hmm that's troublesome! Yes we are cleaning the table right at this moment - please tell me what BETA did you use (you can see the beta version number in the application window top. Thanks! We will clarify that,
Michal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 4 months ago - 7 years 4 months ago #132 by stewart sanderson
Hi,
Beta 17.
One of my results can be seen in this screenshot I posted on a forum shortly before they all dissapeared.


And then here when a mate was trying to beat my score, you can see my best result in his screenshot, still at number 9. Shortly after that, we never saw it again. LOL

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 4 months ago #133 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Argh sorry for that!
That's a bug on our side for sure. We deleted beta16 results today since it was corrupted.
Probably your results had some data mismatch.
Could you do the following:
1. Do the test
2. Save on disk the result
3. Submit on page
You will have a backup of your result just in case,
Since we will try to perform this deletion again and see if it will disappear.
Again sorry for that, we are working to make it better :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 4 months ago #137 by Juni0rM1nt


I cannot submit results as both save and upload results are grayed out on the advanced version.

TY!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

7 years 4 months ago #138 by Michal 'bonzaj' Staniszewski
Hi Saimir,
Did you try to unlock it for the second time using the same code?
I know that there's a bug in that, but it was disappearing after program restart. It will be fixed in BETA18
The following user(s) said Thank You: Juni0rM1nt

Please Log in or Create an account to join the conversation.